Ontsecretaressen

Ontsecretaressen

Het ‘nieuwe’ en ‘in the cloud’ werken, het gebruik en de inzet van social media kan veel effect hebben op de dagelijkse werkzaamheden van een management ondersteuner. Organisaties veranderen en mensen passen zich hierop aan. Het is belangrijk na te denken over hoe jij jouw eigen rol ziet binnen een veranderende organisatie; welke ambitie en passie je hebt en op welke manier je die optimaal kunt inzetten voor de organisatie.

Ontsecretaressen trok een aantal jaar geleden mijn aandacht. Deze community is in 2011 opgezet door Léontine de Koning; die hiermee aandacht vraagt voor de veranderende rol van de secretaresse en hen ook actief helpt om op zoek te gaan naar nieuwe mogelijkheden binnen een veranderende organisatie. De netwerkbijeenkomsten die regelmatig worden georganiseerd door leden zelf zijn informatief en gezellig. En als je jouw gedachten en ideeën over de ontwikkeling van het secretaresse vak wilt delen met vakgenoten kan dat door je aan te melden als blogger.

Als je meer wilt weten blader dan eens door het speciale magazine dat is uitgebracht op ‘ontsecretaressedag’ 2012 of neem een kijkje op de website van ontsecretaressen.

Geen reactie mogelijk.

Contactgegevens

Zoraïda Bos
Diedenweg 7 | 6721 HP Bennekom

T: 06 - 15007710
E: zmbos[at]bosmanagementsupport.nl

KvK nummer: 28113469