Werkwijze

Oriëntatie en offerte

Persoonlijk contact vind ik erg belangrijk. Daarom maak ik graag een afspraak met u voor een vrijblijvend oriënterend gesprek, waarin wij verder kennismaken en de werkzaamheden bespreken.

Als we over en weer hebben vastgesteld dat we iets voor elkaar kunnen betekenen, ontvangt u een concept van de overeenkomst tot opdracht waarin de gemaakte afspraken zijn verwerkt en het tarief wordt vastgesteld. Om een flexibele inzet te garanderen werk ik in principe op uurbasis. De offerte wordt, samen met de algemene voorwaarden van Bos Management Support, per e-mail verzonden.

Uitvoering en opvolging

Kwaliteit en dienstverlening maar ook plezier hebben in het werk staan hoog in het vaandel. Om optimale ondersteuning te leveren heb ik graag een goed inzicht in uw organisatie en de medewerkers. De cultuur van een organisatie en de manier waarop er gewerkt wordt helpt mij overzicht te krijgen op mijn werkgebied, waardoor ik optimaal kan analyseren, prioriteren en organiseren. Ik houd er van om zaken op een praktische manier aan te pakken; het meedenken, anticiperen en het aandragen van oplossingen is een tweede natuur evenals oog hebben voor menselijke verhoudingen.

De werkzaamheden kunnen plaatsvinden bij u op kantoor. Indien u niet de beschikking heeft over een eigen kantoor of als de werkzaamheden het toelaten worden ze uitgevoerd op het kantoor van Bos Management Support.

Nadat de werkzaamheden zijn afgerond neem ik van tijd tot tijd nog even contact met u op om te horen of alles onder controle is, of dat ik u nog ergens mee van dienst kan zijn.

 

Contactgegevens

Zoraïda Bos
Diedenweg 7 | 6721 HP Bennekom

T: 06 - 15007710
E: zmbos[at]bosmanagementsupport.nl

KvK nummer: 28113469