Profiel

Zoraïda Bos; een pragmatisch en hands-on ingestelde management ondersteuner, die u of uw management graag werk uit handen neemt, zodat u zich volledig op uw eigen werkzaamheden kunt richten.

Sinds 2007 verleen ik met heel veel plezier op freelance basis, tijdelijk of structureel, management ondersteuning aan (kleine) bedrijven, verenigingen en particulieren.

Voordat ik besloot voor mijzelf te beginnen, ben ik als directiesecretaresse werkzaam geweest bij diverse internationale ondernemingen. Binnen deze organisaties heb ik ruime ervaring opgedaan op het gebied management support, personeelszaken en office management. Gedurende mijn loopbaan heb ik geleerd structuren en processen binnen een organisatie snel te doorgronden. Het meedenken, anticiperen het aandragen van oplossingen is een tweede natuur geworden. Omdat ik veelvuldig een schakelfunctie tussen directie en medewerkers heb bekleed, beschik ik over een goed ontwikkeld gevoel voor menselijke verhoudingen en heb ik oog voor wat er binnen een organisatie leeft.

Met meer dan 25 jaar praktijkervaring in management ondersteunende functies, word ik beschouwd als een ervaren allrounder die door haar kennis en kunde de werkzaamheden snel en vakkundig oppakt.

Zoekt u iemand met uitstekende organisatorische en coördinerende vaardigheden? Iemand die praktisch is ingesteld, die met gevoel voor verantwoording en een juiste prioriteitstelling werkzaamheden uit handen neemt? En die hier op een integere en discrete manier mee weet om te gaan?
Vraag dan mijn complete curriculum vitae op via zmbos[at]bosmanagementsupport.nl of bel voor een kennismakingsafspraak naar 06 – 15007710.

Klik hier als u meer wilt weten over mijn werkervaring.

Contactgegevens

Zoraïda Bos
Diedenweg 7 | 6721 HP Bennekom

T: 06 - 15007710
E: zmbos[at]bosmanagementsupport.nl

KvK nummer: 28113469